Søk på dette nettstedet:

Performance og annonsering

#SIMPLIFYING MARKETING

Performance.

ALT DU TRENGER FOR Å

Optimalisere markedsføringen.

Annonsering, landingssider, kundedata, piksler, A/B testing, rapportering, synlighet og alt annet som måtte rasle i optimaliseringsbuskene. Vi tar hele jobben, eller bare de delene du trenger oss til. Formålet med performance markedsføring er å optimalisere markedsaktiviteter, slik at man oppnår best mulig resultater med det markedsbudsjettet man har til rådighet. Vi liker å kalle oss visjonære. Ikke bare fordi vi tenker stort, men fordi vi har en visjon og vi er nære.

SEM & DISPLAY

Annonsering via Googles plattformer gir tilgang til nettsider og søkermotorer over hele verden. Med Googles søkeannonser kan du dukke opp når personer foretar søk på nettet og når et behov har oppstått, og med Displayannonser kan du få dine bannerannonser på store og små nettsider i Norge og i utlandet.
lilzidesigns-hOGKh5qHNAE-unsplash 466x466

ANNONSERING SOME

Hvorfor annonsere i sosiale medier? Ved siden av å bruke sosiale medier som en måte å bygge merkevarekjennskap, skape engasjement og pleie forholdet til kundene dine, er annonsering i sosiale medier en effektiv og enkel måte å generere leads, konverteringer og øke salg på.
touann-gatouillat-vergos-aENmpXpbQX4-unsplash 466x466

SYNLIGHET | SEO

Vi kan hjelpe deg med å analysere eksisterende innhold og komme med forslag til hvordan du kan øke synligheten på sidene dine. Konkurrentovervåkning, søkeordsanalyser og trend-watching er noe vi er godt kjent med, og er kritisk for å lykkes med en bra score i søk!
Amesto_000133 466x466-min

Put me on the map

Hvordan treffer du flere potensielle kunder i nærområdet ditt? Google My Business er en plattform du BØR være på, da det ofte bidrar til økt trafikk og flere salg. Vi kan hjelpe til med oppsett og sammenkobling av My business, Maps og Ads hos Google.
solidpixels-iq2RzBMj-Wg-unsplash 466x466

Keeping track | Konverteringssporing

Hvordan få dataene og innsikten du trenger for å ha gode beslutningsgrunnlag? Vi installerer og konfigurerer sporingspiksler på dine nettsider. Slik får du tilbakemelding på markedsaktivitetene dine, som gjør det lettere å optimalisere markedsstrategien din.

#PLATFORMS

Henger du med i svingene?

Kanskje har du lyst til å få merkevaren din ut i andre kanaler? Eller så har kanskje målgruppen din skiftet rede til en annen plattform? Uansett så kan vi hjelpe med annonsering, om det er på Reddit, Snapchat, Tiktok, LinkedIn eller i andre spennende kanaler.

#DENFØLELSEN

Når du seiler inn på topp i Google, og trafikken bare renner inn.

Vi kan hjelpe deg med strategier som gjør at du enklere scorer bedre i søkemotorer, og på den måten generere store mengder trafikk inn til nettsidene dine. Søkemotoroptimalisering, eller SEO, handler om å optimalisere nettsiden din slik at søkemotorer forstår den. På denne måten forbedrer du synligheten og rangeringen din i de forskjellige søkemotorene.

#BEAMTEAM

Let’s bring the beam to your team!

Amesto Marketing er en gjeng erfarne spesialister innen B2B-markedsføring, design, web, content og performance, og vi har til og med vårt eget studio. Ikke alle har råd til å drifte en fullskala markedsavdeling med spesialistkompetanse på ulike fagområder. Markedsføring er et utrolig stort fagfelt som krever mye unik spesialistkompetanse. Vår styrke ligger i å se det overordnede bildet og bidra med tjenester der de mangler.

 

Alice 466x466

#JUSTASK

La oss ta en prat!

Vi hører gjerne fra deg! Det kan være vanskelig å vite akkurat hva du kan trenge hjelp med og hva som er fordelaktig å gjøre for bedriften din. Ta kontakt dersom du lurer på hvordan man kan sette sammen tjenestene våre slik at vi sammen oppnår suksess!