Søk på dette nettstedet:

Film og video med Amesto Marketing

#SIMPLIFYING MARKETING

Film & Foto

Når du vil lykkes med

Levende historiefortelling.

Det er ikke uten grunn at markedsførere velger film når de skal fortelle sine historier. Som virkemiddel engasjerer film på både informativt og emosjonelt plan. Som en del av din inbound-strategi kan film bidra til å skape tilhørighet til merkevaren. Enten du ønsker deg kreative reklamefilmer, engasjerende portrettintervjuer, innhold for dine ansatte eller videoinnhold til dine distribusjonskanaler, hjelper vi deg å vinne hjerter verden over. Eller i hvert fall i Norden. Norden er nice.

Reklamefilm

Våre filmprodusenter er vant med å jobbe med alt fra store og anerkjente merkevarer, til små og innovative startups. Kreative uttak tilpasses selvsagt ditt budsjett. Vårt mål er å skape emosjonelle, informative og/eller salgsutløsende filmer som setter ditt merkenavn på kartet.
blake-cheek-v1hf6QlXeo8-unsplash 466x466

Some video

Video i kortformat er en av våre mest etterspurte tjenester. Visuelt innhold skaper oppmerksomhet på en helt annen måte enn tekst, og med riktig tilnærming kan du attrahere kunden fra SoMe over til egne flater.
ilya-shishikhin-OepCQM2ijvg-unsplash 466x466

WEBINAR

Med gode webinarer kan du nå ut til mange nye potensielle kunder og samarbeidspartnere. Med godt innhold tiltrekker du deg interesserte og interessante parter, og kan følge opp potensiell business i etterkant av webinaret. Våre studioprodusenter loser deg trygt gjennom ditt webinar.
video 466x466

Foto

Trenger du nye portrettbilder eller kanskje nye miljøbilder? Våre fotografer elsker å boltre seg kreativt og virkelig få frem personligheten til dine ansatte. Våre grafiske designere kan også jobbe kreativt med bildene om du ønsker et mer unikt preg.
alessio-lin-DJLcnI1p3qU-unsplash 466x466

Podcast

Podcast er perfekt for å diskutere dine tjenester eller dine produkter på en uformell og mindre selgende måte. Hent frem de snakkesalige i bedriften og sett dem foran mikrofonen. You won't regret it!
Amesto_000327 466x466

Studio

Trenger du hjelp for å streame ditt arrangement, foredrag, møte eller annet? Kanskje ønsker du hjelp til å lage kreative videoer? Lei vårt studio med eller uten tekniker!
will-francis-ZDNyhmgkZlQ-unsplash 466x466

#BEAMTEAM

Let’s bring the beam to your team!

Amesto Marketing er en gjeng erfarne spesialister innen B2B-markedsføring, design, web, content og performance, og vi har til og med vårt eget studio. Ikke alle har råd til å drifte en fullskala markedsavdeling med spesialistkompetanse på ulike fagområder. Markedsføring er et utrolig stort fagfelt som krever mye unik spesialistkompetanse. Vår styrke ligger i å se det overordnede bildet og bidra med tjenester der de mangler.

 

Tor 466x466

#JUSTASK

La oss drodle frem ditt neste film-prosjekt!

Ønsker du å drodle videre på noen av dine spirende film-ideer, eller kunne du tenke deg å booke tid i studio for å spille inn et webinar eller podcast - Gi oss en liten lyd, så tar vi snarlig kontakt!