Søk på dette nettstedet:

Grafisk og visuelt design

#SIMPLIFYING MARKETING

Grafisk design.

You never get a second chance to make a first impression

Visuell design handler om å skape et varig inntrykk.

Din grafiske profil er det første kundene møter når de skal bli kjent med deg. Visse du at 94% av førsteinntrykket er relatert til design? Eller at et visuelt uttrykk oppfattes 60.000 ganger raskere enn tekst? Design er derfor ikke kun fjas og dekor. Det sier noe om seriøsiteten av bedriften din. Har du nedprioritert førsteinntrykket risikerer du at kundene snur i døra.

En gjennomtenkt og helhetlig profil er et effektivt verktøy for å oppnå målene dine. Ved å styrke og bruke din visuelle profil gjennomgående i alt du gjør av markedsaktiviteter opparbeider du gjenkjennelseseffekt. Folk vil raskere kunne si hvem du er, hva du selger og ikke minst hva du står for.

VISUELL IDENTITET

Når logo, farger og grafiske elementer brukes konsekvent skaper du en visuell identitet. Gjort riktig er den aldri tilfeldig. Den er nøye utarbeidet og gjenskaper selskapets verdier ved å knytte følelser og tillit til form og farge. Vi hjelper deg med å ivareta din visuelle identitet på alle flater.
pexels-koolshooters-6908517 466x466

Grafisk

Trenger du hjelp til utforming av grafisk materiell digitalt eller på print? Vi hjelper deg med utformingen i alt fra SoMe kampanjer, nyhetsbrev maler, e-bøker, pdf'er og guider til brosjyrer og Powerpoint presentasjoner.
touann-gatouillat-vergos-aENmpXpbQX4-unsplash 466x466

WEBDESIGN (UI/UX)

Webdesign er et eget håndverk. En nettside skal gjenspeile merkevaren din. God UX gir et intuitivt webdesign hvor brukeren alltid finner frem, mens UI sørger for at nettsiden ser bra ut. Alt er like viktig for å gi en god brukeropplevelse. We've got this!
Technology64-466x466

Animasjon

Animasjon kan forenkle komplekse problemstillinger og er perfekt til å underholde. Dagens forbrukere er utålmodige. Behovet for skille seg ut i mengden har aldri vært større. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å skille deg ut i mengden.
content_page22

MARKEDSMATERIELL

"Synes du ikke, finnes du ikke" - selv om du er fysisk tilstede. Vi kan hjelpe deg med profilering og eksponering. Kontakt oss hvis du trenger bannere, rollup, messeutstyr eller profilartikler – you name it!
#ASKMORE

Hva sier kundene våre?

AVELLA

Vi har i flere år samarbeidet tett med den lekne og morsomme gjengen i Amesto Marketing. Personlighetsmessig passer vi som hånd i hanske, for begge parter har en leken, åpen og nysgjerrig tilnærming til oppgaver.

NINA KROGHRUD
CFO, Avella

DOTTIE

Som nystartet selskap var det viktig for oss å finne en samarbeidspartner som evnet å forstå hvem vi var, og formidle dette gjennom design, ordlyd og utforming. Dette gjorde Amesto Marketing med glans.

ROBERT GÖRANSSON
CEO, Meet Dottie

Toptemp

Amesto Marketing leverer tjenester på et høyt nivå. De setter seg godt inn i våre behov og begge parter er trygge på formålet. De er en flott gjeng som er tett på alt av innovative endringer i marketingmixen, og de er viktig for at vi når ut til kandidater og kunder.

Anders Bro
Sr. Account manager

PRISER

Hva koster det å investere i grafisk kommunikasjon?

Godt spørsmål! Om du er et snev like interessert i å se effekten av grafisk kommunikasjon som vi er, er det ikke rart om du klør i fingra etter å komme i gang. Vi er opptatt av forutsigbarhet og derfor har vi laget en prisliste for de grafiske tjenestene vi ofte leverer til kundene våre. Dersom du har andre behov, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med mye mer. I tillegg har vi vårt eget studio hvor vi kan hjelpe deg med å lage filmer, intervjuer, webinarer, kurs, podcaster og mye mye mer. You say your wish, we say we've gotcha!

 

Amesto_000034

#JUSTASK

La oss ta en prat!

Vi kan utvikle og produsere alt du trenger til kampanjene dine. Helt fra idé og budskapsutforming for en bestemt kampanje, til utforming av grafisk innhold i tråd med en komplett markedsplan over flere kampanjer.