Søk på dette nettstedet:

Inbound markedsføring og innhold

#SIMPLIFYING MARKETING

Inbound & Content.

Når du vil lykkes med

Innhold som konverterer.

Vi produserer et bredt spekter av innhold, med tilhørende tjenester som sikrer at du oppnår ønsket effekt. Innholdet tilpasses etter behov, og vi streber etter å produsere det mest effektive innholdet for deg. Vi sørger for at du treffer rett publikum til rett tid – på dine premisser. Enten det er gjennom bloggen din, på e-post, i sosiale medier eller i annonseringsplattformer.

ARTIKLER

Artikler er en effektiv måte å nå ut til målgruppen din på. Vi kan skrive artikler på alle fagområder, og bidra til å drive trafikk til nettsiden din. Bare gi oss emneideer eller undersøk konkurrentene deres sine sider for inspirasjon, så tar vi det derfra.
etienne-girardet-EP6_VZhzXM8-unsplash 466x466

Whitepaper

Et whitepaper er vanligvis en dypere rapport eller guide i PDF-format som kundene dine kan laste ned. De er vanligvis fylt med høykvalitets- informasjon om emnet , og kan inneholde mer enn bare én side med tekst eller grafikk. Det er perfekt for å presentere større mengder faginnhold på en oversiktlig måte.
ilia-schelkanov-NpubY4CsZFI-unsplash 466x466

E-BOK

Ønsker du en e-bok eller en lengre nedlastbar guide for bedriften din? En e-bok er et digitalt medium som tilsvarer en vanlig trykt bok eller dokument, som kan leses på alle digitale plattformer som datamaskin, nettbrett, mobiltelefon eller lesebrett som for eksempel Kindle.
imattsmart-sn5Qpd0ZG6U-unsplash 466x466

LANDINGSSIDER

Når du vil fortelle historier og generere resultater, kan vi hjelpe deg med å skreddersy nytt innhold og design til nettsiden din. Med brand i mente kan alle elementene få spille på lag og gjøre hverandre gode. En tekstforfatter kan produsere helt eget og tilpasset innhold til landingssidene.
mikael-kristenson-n-MhX-WGw24-unsplash 466x466

SOME

Som markedsfører er det mange hatter som skal på hver dag. SoMe-hatten er en av dem. Her må man være for å pleie forholdet til sine kunder, samtidig som det kan være frustrerende når tiden ikke strekker til. Heldigvis kan kanalene outsources til noen som blir ekspert på ditt virke og din målgruppe.

Hva er Inbound marketing?

Inbound marketing handler om å trekke kundene inn, og fortelle en historie som inspirerer dem. Vi mener helhjertet at innsikt, nærhet og eksepsjonelt godt innhold satt i system, skaper tillit og nye kunder. Det viktigste å tenke på er hva kundene dine ser etter når de kommer til deg. Inbound handler om å være ekte og gi nyttig innhold som potensielle kunder kan dra nytte av, som igjen vil føre til at du skaper engasjerte kunder.

PRICING

Men hva koster det?

Godt spørsmål! Om du er et snev like interessert i å se effekten av godt innhold som vi er, er det ikke rart om du klør i fingra etter å komme i gang. Vi er opptatt av forutsigbarhet og derfor har vi laget en prisliste for innholds-tjenestene som vi ofte leverer til kundene våre.

Vi kan hjelpe deg med mye mer. You say your wish, we say we've gotcha!

 

KA

#JUSTASK

La oss ta en prat!

En klar strategi er helt avgjørende for at innholdet som produseres skal gi gode resultater. Vi identifiserer KPI'er, kartlegger formål og finner de best egnede kanalene for deg. Produksjon med kløkt, og måling med presisjon, gir varige resultater. Alt vi gjør baseres på data og bygges på kjærleik.