Søk på dette nettstedet:

Amesto_000271 1920x607

#ASK MORE

Employer branding.

Når etterspørselen etter flinke folk er stor, selskaper gjøre det de kan for å skille seg ut. Det handler ikke bare om å ha en anerkjent merkevare, men en attraktiv arbeidsplass. Gjør du det du kan for å skape et sterkt employer brand for din bedrift? 

Simplifying RECRUITING

Trenger du hjelp til å tiltrekke de rette folka?

Employer branding er fellesbetegnelsen for alle de aktivitetene bedriften din gjør for å markedsføre og utmerke seg som et bra sted å jobbe. Det handler om å bygge og vedlikeholde bedriftens omdømme som en attraktiv arbeidsgiver, og skape en opplevelse av hvordan det er å jobbe der gjennom formidling av verdier, kultur og arbeidsmiljø til både potensielle og eksisterende ansatte, og omverden. En vellykket employer branding strategi vil bygge et solid grunnlag for din bedrift og legge til rette for å tiltrekke de riktige talentene.

La talentene komme til deg.

Bedrifter med et sterkt employer brand oppleves ofte som agile og innovative, i tillegg til å by på et godt arbeidsmiljø og gode karrieremuligheter. Disse egenskapene betyr at de tiltrekker seg talentene de trenger, når de trenger dem, og bevarer folkene de allerede har. Det er dyrt å ansette. Derfor er det verdifullt å investere i en employer branding strategi som vil redusere turnover og øke produktiviteten på bakgrunn av et engasjert og lojalt team. Med et positivt omdømme i bransjen tilrettelegger du for økt suksess på lang sikt – du gir bedriften din et konkurransefortrinn.

Stillingsannonse på under 3 minutter!

Spar tid ved å la vår AI skrive stillingsannonsen din. Alt du trenger å gjøre er å svare på 3 korte spørsmål, så tar AI av seg resten. 

Etter du har lekt deg inne i Stilling.ai og enten har et godt utkast eller ferdig produkt du vil gå videre med, står vi klare til å øke din tiltrekningskraft. En godt skrevet stillingsannonse vil hjelpe deg å tiltrekke kvalifiserte søkere til stillingen, men vet du hvordan du tiltrekker deg flere søkere? Vi bistår med tekstforfattere til å videreutvikle stillingsannonsen til å passe både søkeren og din bedrift, i tillegg til stillingsannonsering for å nå et større nedslagsfelt og få økt synlighet. 

INBOUND MARKETING

Hvordan vi bruker inbound marketing til employer branding

Essensen med inbound marketing er å tiltrekke, konvertere og bevare. Derfor bruker vi metodikken når vi jobber med employer branding for å tiltrekke, ansette og bevare talenter. 

Ved å tilby relevant og verdifull informasjon, bygger du tillit og troverdighet. Gjennom blogg og artikler, sosiale medier, e-bøker, bilder og videoproduksjon kan du formidle din bedrifts verdier, tiltrekke deg de riktige talentene som passer inn i din bedriftskultur, og samtidig skape et positivt omdømme på markedet.

Det finnes ingen mal som er riktig for alle. Strategien vokser ut i fra identiteten til bedriften og merkevaren du ønsker å skape. Vi kan hjelpe deg med å utvikle de gode konseptene, i tillegg til å produsere det innholdet du trenger for å bygge et sterkt employer brand. 

Gjør deres bedrift disse 4 tingene for employer brand?

1. Karrieresenter

Har dere karrieresider som fremmer bedriftskultur, fordeler, verdier og hvordan det faktisk er å jobbe i bedriften? Ansatte som forteller om arbeidshverdagen, sosiale arrangementer, teamet og sine opplevelser er referanser nye talenter tiltrekkes av!

2. Film & Foto

Har dere videoer og bilder som viser hvem dere er på en god, riktig og engasjerende måte? Lite engasjerer mer enn levende bilder. Det er derfor mye å vinne på å bruke ulike virkemidler.

Les mer om produksjon av film og foto her

3. Linkedin og Some

Er dere aktive på LinkedIn og sosiale medier med bedriftsprofilen? Det er det perfekte stedet å kommunisere med omverden om hvem dere er, hva dere gjør og bygge et fellesskap nye talenter tiltrekkes av. Trenger du hjelp med sosiale medier? Vi lager strategien og produserer innholdet du trenger.

les mer om Some-pakker

4. suksesshistorier

Bruker dere de ansattes suksesshistorier på nettsiden, karrieresider, på bloggen og på sosiale medier? Dette er en god måte å fremheve kulturen dere har innad i virksomheten og mulighetene som finnes for de som blir et del av deres team!

MicrosoftTeams-image (37)

#JUSTASK

La oss ta en prat!

Vi hører gjerne fra deg angående employer branding! Det kan være vanskelig å vite akkurat hva du kan trenge hjelp med og hva som er fordelaktig å gjøre for bedriften din. Ta kontakt dersom du lurer på hvordan man kan sette sammen tjenestene våre slik at vi sammen styrker ditt employer brand og oppnår suksess!