Søk på dette nettstedet:

Hvorfor Hubspot?

Why HubSpot?

#somskaptforåvokse

Derfor elsker vi HubSpot.

Å jobbe med digital markedsføring i dag er krevende fordi det innebærer spesialistkompetanse innenfor en rekke områder og disipliner. Antall verktøy du skal forholde deg til vokser stadig. Du skal ha et eget system for å håndtere nettsiden, e-post, søkemotoroptimalisering, annonsering på sosiale medier, Google, Facebook, ofte også et eget CRM-system for å se  salgs-pipen og kontrakter.

Med ulike verktøy på forskjellige plattformer er det også veldig tidkrevende å sammenstille rapporter. I tillegg kommer cookie-døden som gjør det vanskelig å gi svar på Return of Marketing Investments (ROMI).

Mange systemer fører ofte til dårlig datakvalitet, lite samkjørte avdelinger og lavere vekst enn det som er mulig. Vår erfaring er at bedriftene hvor marked og salg jobber i ett system får en langt bedre flyt, og ofte bedre resultater. 

Denne utfordringen har HubSpot tatt høyde for. I stedet for å måtte forholde deg til utallige verktøy gir plattformen deg alt du trenger for å jobbe effektivt og målrettet med markedsføring og salg. HubSpot gir rett og slett en unik innsikt i hele kundereisen. 

 

HubSpot in a nutshell.

Alt du trenger på samme sted

HubSpot består av fire hoveddeler: CMS Hub, Marketing Hub, Sales Hub og Service Hub. Årlig lisenskostnad har fire nivåer. Disse er Free, Starter, Professional og Enterprise. Uansett hub eller lisensnivå har du adgang til et gratis CRM system, noe som gir deg en unik innsikt. Det er når du bruker kontaktene i markedsførings-arbeidet ditt at du må betale for det.

CMS HUB

Publiseringsløsningen er enkel og intuitiv å bruke. Med "klone-knappen" og bruk av drag and drop kan du opprette nye landingssider i en fei. Sikkerheten blir tatt på alvor og SSL sertifikat følger med i prisen.

Marketing HUB

Det er når du kobler på marketing automation verktøyene at magien oppstår. Marketing Hub hjelper deg å drive trafikk, besøk og nye leads med verktøy som e-post, automatisering, blogg, landingssider og mer. Du får samlet alle markedsaktivitetene på ett sted, med kraftige verktøy for dataanalyse for full innsikt i hva som gir best effekt.

Sales HUB

Fordelen med HubSpot Sales sammenlignet med andre systemer er at salg og marked jobber i samme kontaktdatabase. Fordi marked og salg jobber i samme system, får selgere verdifull innsikt om en potensiell kunde adferd på nettstedet.

Service HUB

Dette er kundeservice-modulen på plattformen. Med Service Hub samler du alle dialoger med kundene dine i samme system som du håndterer markedsføring og salg. Med samme datakilde og all informasjon tilgjengelig kan du enkelt og raskt hjelpe kundene dine.

HubSpot universet

HubSpot Academy inneholder et stort antall kurs og sertifiseringer. Det aktive forumet HubSpot Community har en stor drivkraft i videreutviklingen av plattformen. App Marketplace er et økosystem med forskjellige applikasjoner som er ferdig integrert med plattformen.

Content is King!

Vi er et Marketing Inbound byrå. Kjernen i metodikken vi leverer til våre kunder er innhold: Video, artikler, webinarer, ebøker, checklister etc. Men det handler også om hvordan du får innholdet til å jobbe for deg: Hvor du publiserer det og når, hvordan potensielle kunder finner det, og hva du skal gjøre når noen ser det. Gjør du det rett gir det deg en mangedobbel return on investment.  For å drive effektivt etter inbound metodikken trenger du en plattform designet for det, slik som HubSpot. 

Vi vet at det å investere i en god plattform ikke er noen garanti i seg selv for vekst. Det er alle salg- og markedsaktivitetene, satt i system, som skaper de gode resultatene. Har du ikke tilgang til en hel markedsavdeling kan vi være din hands-on partner i travle perioder. Alt vi trenger for å sette opp kampanjer, blogginnlegg, landingssider osv. er tilgang til kontoen din. Du velger selv om vi skal gjøre hele jobben, eller deler av den. 

 

Rådgivning

Hvor skal du begynne, hva skal du prioritere og hvor lang tid vil det ta? Vi hjelper deg med å stykke opp elefanten og lage en plan.

Migrering

Har du en publiseringsløsning i dag du ikke er fornøyd med? Da kan vi hjelpe deg med å flytte over dagens hjemmeside til HubSpot.

Hands-on hjelp

Er du på HubSpot plattformen i dag, men tiden strekker ikke til? We feel you! La oss hjelpe deg så du når dine mål.

Hvor mye koster det?

Det kommer helt an på. Her har vi satt opp en oversikt, slik at du kan se hva som påvirker prisen på å sette opp en ny hjemmeside.

Kjersti F 466x466

#JUSTASK

Lyst på en sparrings- partner?

Vi hører gjerne fra deg! Det kan være vanskelig å vite akkurat hva du kan trenge hjelp med og hva som er fordelaktig å gjøre for bedriften din. Ta kontakt dersom du ønsker å gjøre en bestilling eller lurer på hvordan man kan sette sammen tjenestene våre.

*Vi lagrer informasjonen i Amesto konsernet slik at vi kan sende deg relevant informasjonpå e-post (du kan når som helst melde av eller tilpasse dine interesser). Les vår personvernerklæring her.